Juridisch adviseur

Joop der Weduwen (mr. drs. J.A.M.).

Vader van een dochter en een zoon en woont in Utrecht. Allround juridisch adviseur. Hij heeft zowel strafrecht (afgestudeerd in 1984) als privaatrecht (aanvullend doctoraal in 1985) in Utrecht gestudeerd. Hiernaast heeft hij strategisch management, eveneens te Utrecht gestudeerd (afgestudeerd in 2007). Hij heeft jaren gewerkt als senior jurist in diverse functies binnen het sociaal verzekeringsrecht (werknemersverzekeringen; werkloosheid en arbeidsongeschiktheidswetgeving).

Heeft zich in de loop der jaren gespecialiseerd op het terrein van de beoordeling van de zelfstandigheid in samenhang met de regelgeving op arbeidsrechtelijk, fiscaal en sociaal verzekeringsrechtelijk gebied.

Met zijn bedrijf Juridisch Eerste Hulp Bij Ondernemen helpt en ontzorgt hij ondernemers bij hun dagelijkse vragen op juridisch gebied. Of het nu gaat om algemene voorwaarden, bedrijfsvorm en opzet, samenwerkingsafspraken, arbeidsrechtelijke of andere contractuele afspraken en overeenkomsten, hij kan u van advies dienen, ze redigeren of (opnieuw) opstellen. Fungeert geregeld als adviseur bij het opstarten van bedrijven of nieuwe bedrijfsactiviteiten.

JuridischEHBO heeft niet de insteek om een pleister aan te bieden, maar hoopt vooral ter preventie te kunnen werken. Maar waar een pleister nodig is, wordt die natuurlijk wel aangeboden. Neem (op tijd) contact op bij vragen.

Klik hier voor het LinkedIn-profiel van Joop der Weduwen