SZPN Adviseur

Rob Verburgh (1958) is in Capelle aan den IJssel gevestigd. Hij mag zichzelf inmiddels een ervaren ondernemer noemen. Sinds 1994. Rob heeft al veel MKB-ondernemers privé en zakelijk uit de brand kunnen helpen door het opzetten van nieuwe bedrijfsstructuren.

Hij is een expert in onconventionele payrolling en kostenbesparingen op ingeleend personeel

Rob heeft van oorsprong een technische achtergrond en heeft als ondernemer met vallen en opstaan al vele (pijnlijke) levenslessen gehad. Lessen die hij ook met anderen wil delen. Beter voorkomen dan genezen.

Hij is in 1994 als ZZP’er begonnen en kort daarna jarenlang directeur / mede-eigenaar (geweest) van meerdere bedrijven, waaronder (loon)administratiekantoren, montage- en aannemingsbedrijven, detachering-, uitzend-, projecten- en ingenieursbureaus.

Eind jaren 90 had hij ruim 150 man personeel in loondienst. En nog steeds is hij directeur/eigenaar van meerdere kleine bedrijven. Alles in de zakelijke dienstverlening.

Daarnaast heeft hij als liefhebberij ook jarenlang particulieren gecoacht, die het even niet meer zagen zitten. Hij is een Master Practitioner NLP, NEI, Hypnotherapie en Enneagramkunde.

Met behulp van Stichting Zelfstandige Professionals Nederland helpt hij met raad en daad Zelfstandige Professionals die daar behoefte aan hebben

Klik hier voor het LinkedIn-profiel van Rob Verburgh sr.